Perkongsian Makanan dan Minuman

Ooh My Gas

OMG Ooh My Gas merupakan pembuat ais krim yang pertama dii Asia yang menggunakan teknologi canggih dengan cecair Nitrogen. Membekukan rasa kustom anda hanya dalam 1 minit.


 

The Oriental Group of Restaurant

Pada tahun 2000, The Oriental Group of Restaurants mula beroperasi  pada restoran pertama, The Oriental di Jaya Shopping Centre, Section 14, PJ. Sehingga kini, Group Oriental juga mengoperasikan Noble House & Noble Banquet, The Ming Room di Bangsar Shopping Centre, Maju Palace di Maju Junction Mall dan Oriental Pavilion di Jaya 33, PJ (dinamakan semula dari The Oriental, kemudian berpindah dari Jaya Shopping Centre). Pada tahun 2009, Group Oriental telah memperkenalkan Oriental Banquet, restoran pakar jamuan di Section 19, PJ. Pada tahun 2011, Group Oriental telah melancarkan konsep restoran barunya, The Han Room di The Gardens Mall, Mid Valley City dan diikuti dengan Oriental Viva di Viva Home, Jalan Loke Yew, KL pada tahun 2012.

The Oriental Group of Restaurants mengalu-alukan tahun 2013 dengan pembukaan konsep restoran terbaru, Noble Mansion di The Plaza@Jaya 33, PJ.